Opening Digital Art Factory Gieten 7 februari 2020 van 15:00 tot 17:00

We brengen u graag op de hoogte van de datum waarop de nieuwe locatie van Digital Art Factory (DAF) wordt geopend. Save the date! De eerste DAF locatie ging open op 19 februari 2016 in Assen. Vanaf vrijdag 7 februari kunnen jongeren van 10 tot 25 jaar ook aan de Julianalaan 8a in Gieten terecht! DAF is een creatieve speel- en maakplaats waar jongeren zelf bepalen met welke ideeën  ze  aan de slag gaan en welke tools daar voor nodig zijn.

De DAF coach begeleidt dit creatieve proces. In Gieten is dit Ester Kroezenga. Uit het onderzoeken en het experimenteren ontstaan interne projecten en thema’s. De kennis en expertise die de jongeren en DAF coaches opdoen willen ze graag delen. Samenwerking met anderen en kennisdeling is daarom erg belangrijk. In Aa en Hunze zal DAF nauw samenwerken met het Dr. Nassau College en anderen partijen, zoals de Bibliotheek en het Jongerenwerk.

DAF Gieten wordt op vrijdag 7 februari tussen 15:00 tot 17:00 feestelijk geopend. U kunt deze datum vast reserveren in uw agenda.